Het beste onderwijs realiseren samen met onze leerlingen.

Keek op de week!

11 februari 2022

Wafelactie

Deze week was het weer tijd om verse wafels te bakken. Dit keer niet alleen voor de collega's op school, maar ook voor de ouders/verzorgers van de leerlingen. De actie werd enthousiast ontvangen en er werden maar liefst 400 wafels besteld!

Dinsdag en woensdag werd er flink gebakken door de leerlingen uit de basis 1, basis 2 en Pro klas. Beslag maken, ingrediënten afwegen en de wafelijzers in de gaten houden; het werk werd verdeeld en er werd goed samengewerkt. Dat de wafels lekker waren kunnen we jullie garanderen, want er werd natuurlijk weer flink gekeurd tussendoor!

 

Kunnen wij het maken?!

Het leek Preston en zijn vader een goed idee om de schuur om te bouwen tot mancave. En wat mag daarin natuurlijk niet ontbreken: een bar. Zo werden de plannen uitgewerkt tot een tekening en kon het echte werk beginnen. Preston regelde het hout en vervolgens werd er in de werkplaats hard gewerkt afgelopen twee weken. En kijk nou zelf, het resultaat mag er zijn!

 

Mocht jij nu ook een project gemaakt willen hebben door ons, neem dan gerust contact op via

project.widdonckschoolweert@aloysiusstichting.nl.

 

 

Held van de week!

Afgelopen week liet onze schoolbus ons in de steek, nadat hij werd afgekeurd. Een onderdeel van de zitting was stuk, waarvoor we het hele land dreigden af te moeten reizen.

 

Maar onze handige Lucas zag het wel zitten om met de kappotte bank aan de slag te gaan en laste de onderdelen vakkundig in elkaar. Super knap gedaan! Dankzij Lucas zijn inzet kunnen we volgende week weer veilig op pad!

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

Widdonckschool Weert

Beatrixlaan 3B
6006 AH Weert

Tel. 0495 453399

E-mail: widdonckschoolweert@aloysiusstichting.nl