News folder

De Widdonckschool Weert geeft met veel enthousiasme vorm aan Toekomstbestendig onderwijs: T-bow

De Widdonckschool in Weert gaat voor toekomstbestendig onderwijs, zowel in het speciaal als in het voortgezet speciaal onderwijs.
News folder

Collega's Widdonckschool Weert getrakteerd op geluksvoorstelling cabaretier Guido Weijers

Leerlingen, ouders, collega's en netwerkpartners van de Widdonckschool Weert genoten van een inspirerende theatermiddag met Guido Weijers.
News folder

Sol en zijn moeder dachten mee over een e-portfolio

Met leerlingen, ouders en medewerkers is in 2021 in kaart gebracht hoe een e-portfolio voor het speciaal (basis)onderwijs eruit kan zien.
News folder

Scholen vso Midden-Limburg maken samen nóg meer werk van goede arbeidstoeleiding

Samen jongeren nog betere toekomstkansen bieden door nog betere arbeidstoeleiding: dat doen samenwerkende scholen in Servicepunt Midden-Limburg.
News folder

De Widdonckschool Weert werkt samen met PSW Werk en de Risse Groep

Samen met netwerkpartners als bedrijven en gemeenten is vaak veel mogelijk als leerlingen extra ondersteuning nodig hebben om een baan te vinden.
News folder

De Widdonckschool in Weert beleeft een bijzondere examentijd

Mentoren Nikkie en Rick van De Widdonckschool in Weert vertellen over de bijzondere examentijd dit jaar en zijn heel trots op hun leerlingen.
News folder

Wim Knippenbergh van De Widdonckschool Weert neemt na 44 jaar afscheid van het onderwijs

Na 44 jaar werken in het onderwijs stopt Wim Knippenbergh van De Widdonckschool in Weert en gaat genieten van al zijn hobby's.
News folder

Regulier en speciaal onderwijs starten nieuwe samenwerking in Weert

Reguliere basisschool Het Dal en De Widdonckschool voor speciaal onderwijs in Weert bieden kinderen samen ontwikkelingskansen.