Wij willen vanuit wederzijdse betrokkenheid leerlingen helpen om zichzelf te kunnen zijn.

Scholen sluiten m.i.v. maandag 16 maart 2020

15 maart 2020

Beste ouders en verzorgers,

 

Vanmiddag was er spoedoverleg tussen het ministerie van volksgezondheid, de Federatie Medisch Specialisten, verschillende ziekenhuisorganisaties en het RIVM. Het kabinet heeft daarna ook gesproken met de onderwijsraden en vakbonden. Het kabinet heeft besloten dat alle scholen vanaf morgen gesloten zijn.

 

Scholen gesloten

Alle scholen in Nederland zijn van maandag 16 maart 2020 tot en met maandag 6 april 2020 gesloten. Graag verzoeken wij u om het taxibedrijf op de hoogte te brengen. Mocht de sluiting verlengd worden, dan laten wij dit zo snel mogelijk weten.

 

Hoe verder

Vanaf maandag 16 maart is de school dicht. Wij verzoeken u om uw kind(eren) thuis te houden.

 

Het Ministerie van Onderwijs heeft laten weten dat leerlingen leerplichtig blijven, daarom overleggen wij morgenochtend met het team over alternatief onderwijs voor de komende tijd.

 

U wordt morgen, maandag 16 maart, geïnformeerd hoe het onderwijsproces vanaf dinsdag 17 maart vorm krijgt en hoe school en/of leerkrachten bereikbaar zijn.

 

Wij overleggen met het team en onze netwerkpartners over de opvang van kinderen van ouders in vitale beroepen en de opvang van kinderen van onze eigen medewerkers om maximale continuïteit te waarborgen.

 

We hopen dat u begrip heeft voor deze moeilijke beslissing.

 

René Verbruggen

Directeur

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

Widdonckschool Weert

Beatrixlaan 3B
6006 AH Weert

Tel. 0495 453399

E-mail: widdonckschoolweert@aloysiusstichting.nl