Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Staking woensdag 6 november 2019

31 oktober 2019

Wellicht heeft u al via de media vernomen dat er op woensdag 6 november aanstaande wordt gestaakt in het onderwijs. Hierbij willen wij u informeren over achtergronden en de effecten van de actie voor onze school.

 

Op woensdag 6 november debatteert de Tweede Kamer over de onderwijsbegroting van volgend jaar. Om een duidelijk signaal aan de politiek af te geven hebben de vakbonden AOb, AVS, CNV Onderwijs, FNV Onderwijs & Onderzoek, en FvOv alle leden opgeroepen om op deze dag te staken voor voldoende collega’s, minder werkdruk en een fatsoenlijk salaris.

 

Ons schoolbestuur, de Aloysius Stichting, respecteert de staking op 6 november als actiemiddel, maar ondersteunt deze niet actief. Omdat staken een individueel recht is van onze medewerkers hebben we geïnventariseerd wie er gaat staken. In een teamvergadering heeft ons voltallige team uitgesproken niet te gaan staken op woensdag 6 november.

 

De school opent en sluit deze dag op de gebruikelijke tijden, en de dag zal volgens het gebruikelijke rooster verlopen.

 



Nieuwsarchief