Wij willen vanuit wederzijdse betrokkenheid leerlingen helpen om zichzelf te kunnen zijn.

Leerling vso helpt met bouwen nieuw afdak

14 december 2021

Opslag voor karton
Misschien vraag je je af waarvoor het afdak bestemd is? Hans Rutjens: “Het afdak is bedoeld om karton onder te plaatsen. Het karton was eerst opgeslagen in de wasplaats maar deze plek wordt nu gebruikt voor de fietsen van het fietsproject”. En dus moest de afdeling Engineering op zoek naar een andere plek voor het karton. Lang hoefden ze daar niet over na te denken.

 

Win-Win
Hans: “We besloten een afdak te maken voor het karton. Het karton wordt op pallets opgeslagen onder het afdak. Zodra we voldoende karton bij elkaar hebben wordt dit afgevoerd door de afdeling logistiek en krijgt Risse Groep er een kleine vergoeding voor.” Een mooie win-win situatie dus!

 

Mooie ontwikkeling
En dat is niet de enige winst die geboekt is. Hans: “Lukas, de leerling die het afdak met ons gebouwd heeft, loopt stage bij Risse Groep. Hij doet allerlei soorten werk en doet brede ervaring op. Behalve dat hij het afdak heeft gemaakt is hij sterk vooruit gegaan in zijn persoonlijke ontwikkeling. Hij is echt gegroeid en heeft een grote kwaliteit laten zien.” Goed gedaan Lukas en team Engineering!

 

(Dit bericht is ook gedeeld bij De Risse intern)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

Widdonckschool Weert

Beatrixlaan 3B
6006 AH Weert

Tel. 0495 453399

E-mail: widdonckschoolweert@aloysiusstichting.nl