Wij willen vanuit wederzijdse betrokkenheid leerlingen helpen om zichzelf te kunnen zijn.

Opgeven "meeloopmoment"

21 juni 2021

Beste ouder(s)/verzorger(s),

 

Zoals het er nu naar uitziet komt uw zoon/dochter/pupil volgend schooljaar naar onze school.

 

Graag willen we alle nieuwe leerlingen de kans geven om, in aangepaste vorm, de nieuwe school te komen bekijken.

 

Het "meeloopmoment" vindt plaats op woensdag 30 juni van 14.00 uur tot 15.00 uur. Dit moment zal bestaan uit het krijgen van een les en een rondleiding door de school. Onze huidige leerlingen zijn op dat moment afwezig. We hanteren kleinde groepjes, waarbij rekening gehouden wordt met de RIVM maatregelen.

 

Hij/zij wordt om 14.00 uur verwacht bij de hoofdingang van het KEC, Beatrixlaan 3B in Weert. Daar zal hij/zij worden opgehaald door de leerkracht, waarvan hij/zij les heeft. De les duurt tot ongeveer 15.00 uur. Voor de les hoeven ze geen spullen mee te nemen.

 

U kunt uw auto parkeren op de parkeerplaats. De ingang is aan de zijde van de Julianalaan. De fiets kan gestald worden in de fietsenstalling aan de Julianalaan.

 

Indien je hier gebruik van wilt maken vragen we je te registeren voor de meeloopdag. Dit kan tot uiterlijk 25 juni 2021 middels onderstaand e-mailadres. E-mailadres: widdonckschoolweert@aloysiusstichting.nl

 

Ook in onze school hanteren wij de richtlijnen van het RIVM i.v.m. het coronavirus. 1,5 Meter afstand houden, handen wassen, dragen van een mondkapje in de betreffende ruimtes etc. Helaas laten de maatregelen het (nog) niet toe om ook ouders de school te laten zien. Hiervoor vragen wij u begrip. Op onze website vindt u een video van onze school. Op die manier kunt u toch een beeld van de school vormen. Hier zullen we u dan over informeren.

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Widdonckschool Weert

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

Widdonckschool Weert

Beatrixlaan 3B
6006 AH Weert

Tel. 0495 453399

E-mail: widdonckschoolweert@aloysiusstichting.nl