Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Aanvullende maatregelen heropening SO

06 februari 2021

Eerder deze week hebben we u geïnformeerd over de opening van onze school vanaf maandag 8 februari. We zijn verheugd om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen en hebben er zin in!

 

Vanochtend heeft minister Slob het gisteravond uitgebrachte advies vanuit het OMT overgenomen. Hierin staat beschreven dat niet alleen kinderen met coronagerelateerde klachten (hoesten, benauwdheid, verlies van reuk en koorts) moeten thuisblijven en zich laten testen.

Ook kinderen met verkoudheidsklachten, zoals een loopneus, neusverkoudheid, niezen en keelpijn moeten thuisblijven en zich laten testen. Als ze 24 uur klachtenvrij zijn of een negatieve testuitslag hebben, mogen ze weer naar school.

 

We willen u vragen dit, door de overheid geformuleerde beleid, te respecteren. Indien uw kind/pupil op school deze klachten ontwikkeld of laat zien, dan zullen we telefonisch contact met u zoeken.

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

Widdonckschool Weert

Beatrixlaan 3B
6006 AH Weert

Tel. 0495 453399

E-mail: widdonckschoolweert@aloysiusstichting.nl