Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Afwezigheid Sanne

30 mei 2020

Eerder deze week hebben wij u geïnformeerd over de herstart van het fysieke onderwijs op school. Aansluitend hebben de leerkrachten u geïnformeerd over de verdeling van de leerlingen en de lesdagen.

 

Helaas moeten wij u informeren dat dit toch anders gaat lopen. Gisteren is een leerkracht met spoed overgebracht naar het ziekenhuis van Amsterdam en heeft hier een medische ingreep moeten ondergaan. Zij zal morgen naar huis gaan en zal hier gaan herstellen.

 

Zoals u wellicht in het protocol VSO, dat als link in de nieuwsflits van woensdag was bijgevoegd heeft kunnen lezen, zijn we als school erg beperkt in het regelen van vervanging bij ziekte en afwezigheid van de mentor. In de normale situatie van voor het corona-virus was er altijd een andere collega beschikbaar om de klas en de lessen over te nemen. Vanwege eventueel besmettingsgevaar mogen scholen geen vervanging inzetten voor de groep.

 

Hoe vervelend wij dit ook vinden en hoe erg we er ook naar uitzagen om uw kind / pupil weer op school te mogen begroeten. De adviezen van het RIVM en de inhoud van het protocol vso beletten ons vervanging te regelen.

 

Wat betekent dit voor uw kind / pupil?

 

Het onderwijs op afstand zal voor de gehele groep van de betreffende leerkracht voorlopig doorgaan. Dit betekent dat uw kind / pupil nog niet naar school komt. Hoe lang dit duurt hangt samen met het herstel. Gedurende deze periode zal er onderwijs op afstand geboden worden.

 

Zoals u gewend bent, heeft de leerkracht al een de hele planning klaarliggen. Dinsdagochtend zult u de planning ontvangen via een van de collega’s.

Wij verwachten in de loop van komende week meer duidelijkheid te kunnen geven over de duur van haar afwezigheid.

 

Wij wensen onze collega een spoedig herstel toe en hopen haar snel weer op school te mogen en kunnen begroeten. Ook willen we u bedanken voor het beroep wat we hierdoor op u moeten doen en de medewerking die u hieraan wilt geven.

 

Voor nu, geniet van het zonnige pinksterweekend!

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Widdonckschool Weert

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

Widdonckschool Weert

Beatrixlaan 3B
6006 AH Weert

Tel. 0495 453399

E-mail: widdonckschoolweert@aloysiusstichting.nl