Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Widdonckschool Weert zet zich in voor KiKa!

03 juni 2022

Iets betekenen voor een ander… daar worden leerlingen en collega’s van onze school gelukkig van! Dit schooljaar zetten wij ons in voor KiKa, de stichting die strijdt tegen kinderkanker. Gedurende het hele schooljaar worden acties georganiseerd, zelfgemaakte producten verkocht en diensten aangeboden, met als doel geld in te zamelen voor het goede doel. Door middel van deze acties hopen we samen het mooie streefbedrag van € 15.000,00 bij elkaar te krijgen om zo een kleine bijdrage te leveren aan het terugdringen van deze vreselijke ziekte. We zijn al een heel eind op weg!

 


Spinningmarathon

Woensdag 1 juni vond in samenwerking met Life Style Vitae Leefstijlclub in Weert een spinningmarathon plaats. Deelnemers werden uitgedaagd om zo lang mogelijk te fietsen en zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen.

 

De hele ochtend en middag zijn (oud)collega’s, leerlingen en relaties in sessies van 50 minuten op de fiets gekropen. Het was mooi om te zien hoe iedereen, jong en oud, fanatiek de trappers liet draaien. Los van de fysieke inspanning is er door deze actie weer veel geld opgehaald voor Kika.

 

.

Giro di KiKa Italië 2022

Nog drie weken en dan vertrekken zes collega’s richting Italië, om de Giro di KiKa Classico te fietsen. Wil jij ook een steentje bijdragen, hoe groot of klein ook? Doe mee en sponsor ons dan via www.girodikika.nl/widdonckschool-weert of via

 

 

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

Widdonckschool Weert

Beatrixlaan 3B
6006 AH Weert

Tel. 0495 453399

E-mail: widdonckschoolweert@aloysiusstichting.nl