Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Besluit ten aanzien van scholensluiting

19 december 2021

In de persconferentie van zaterdag 19 december is duidelijk geworden dat het kabinet heeft besloten naast de basisscholen en scholen voor speciaal onderwijs nu ook al het andere onderwijs te sluiten. Dit betekent dat scholen enkel open zijn voor kinderen van ouders/verzorgers met essentiële beroepen, kinderen die praktijkonderwijs volgen, (voor)examenleerlingen of voor kwetsbare kinderen.
 

Op onze school zitten allemaal kwetsbare kinderen. Wij willen als school dan ook geen verschil maken tussen kwetsbare en meer kwetsbare kinderen. Daarom hebben we besloten om onze deuren open te houden voor onze leerlingen tot en met woensdag 22 december 2021

 

De lessen van donderdag 23 december zullen komen te vervallen, zodat de leerkrachten die dag ruimte hebben om voorbereidingen te treffen voor eventueel online onderwijs, mocht dit na de kerstvakantie nodig zijn.

 

De leerlingen hebben vervroegd kerstvakantie vanaf donderdag 23 december 2021.

 Nieuwsarchief

Widdonckschool Weert

Beatrixlaan 3B
6006 AH Weert

Tel. 0495 453399

E-mail: widdonckschoolweert@aloysiusstichting.nl